Autoskader

  • NOnline bookingsystem
  • NPriser hvor alle kan være med
  • N4.8 Stjerner på Trustpilot

Autoværksted midt i København

Hos Quick AutoService kan vi udføre alle former for autoskader, pladearbejde, frontruder o.s.v. og du kan regne med at din bil bliver som ny efter at vi har lavet din autoskade vi har nemlig alt det nyeste udstyr til opretning af autoskader der garanterer at vi får det hele med og at det er helt præcist som det var designet fra start

Quick AutoService arbejder med alle forsikringsselskaber omkring autoskader, vi har et godt samarbejde med flere dygtige maleværksteder og vi garanterer at vi kan få din autoskade oprettet og malet til aftalt tid.
Vi hjælper dig gerne med at en skadesanmeldelse på din autoskade.
Quick AutoService kan også stile en lånebil til rådighed i forbindelse med reparation af en autoskade. Vi takserer selv autoskader ved at brug programmet autotakst.

Hos os Quick AutoService er vi hurtige når det gælder autoskader men vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed, vi står altid inde for det arbejde vi har lavet.
Vi henter også din skadede bil hvis du ikke har et autohjælp abonnement.
Quick AutoService er et kvalitets autoskade center midt i København.

RING NU PÅ 4014 6462

Vi har mange glade kunder

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Book tid online

Vi tilbyder blandt andet online booking, så du nemt og hurtigt kan bestille din tid online, og blot møde op på det aftale tidsrum.